25 Eylül 2014 Perşembe

Stone Painting (Taş boyama Sanatı)

Stone paint
Yaz bitti sonbahar geldi kış geliyor evler de daha çok tıkılı kalıcağımız zamanlar. Ama bunu eğlenceli hale çevirmekte mümkün size yazı hatırlatan küçük objeler yaparak mutlu olabilirsiniz.

Misal bu yaz bir çoğunuz eminim deniz taşları toplamış gelmiştir. Heh şimdi o taşları bulundukları yerden çıkartma zamanı :) taşları istediğiniz gibi boyayabilirsiniz.
paintAyrıca çocuklarla yaparsanız daha da keyif alıcağınız bir etkinliğe dönüşücektir bez bir torba içine boyadığınız taşları koyabilir sonra da içinden çekeceği her taşla ilgili bir hikaye yaratırabilirsiniz  hem böylelikle hayal gücleri de çok güclenicektir. İnanın oyuncakcıdan dünya para verip aldıgınız oyuncakların bir değeri kalmıyor çocuklar birlikte yapılan keyif alınan kücük şeylerden bile mutlu olabiliyorlar.

paintHikayeleri hem daha eğlenceli kılmak isterseniz de dönen gözler ekleyip taşlarınızı daha sevimli bir hale de dönüştürebilirsiniz...

dominoDışarıdan oyun almak yerine çok eski bilinen bir oyunumuz olan dominoyu yapıp keyifle oynayabilirsiniz.

owl stone paintEğer ki boyama kabiliyetiniz çok güçlüyse ne şanslısınız bu baykuş ailesi gibi daha da güzel taşları boyayıp hatta bunu kazanca dökebilir satışa çıkarabilirsiniz...

cactus stoneBenim en çok hoşuma gidense kesinlikle bu taştan kaktüsler o kadar güzel o kadar basit ki, hem yapımı çok kolay hemde göze hitap ediyor ;)

mandalaBen resim çizmeyi beceremiyorum yapamıyorum diyorsanız çok basit o zaman taşlarınızın üzerinde mandala çalışın harika şekiller verip göz alıcı taşlara dönüştürebilirsiniz.

stone noteDesenleri de beceremem derseniz şayet siz de taşınızın üzerine güzel sözler yazıp dekoratif bir tabakta kullanabilirsiniz. Yeter ki taşı boyamak isteyin o kadar çok alternatif var ki istediğinizi seçip yapmakta özgürsünüz.

Gecen hafta bizde kızımla taş boyadık ama bizimkisi daha farklı bir çalışma oldu biz taşımızın üzerine kendi yaptıgımız kara tahta boyamızla boyadık o yazımı merak edenler içinde Kara tahta boyası yapımı  Tıklayabilirsiniz.

Sevgilerle...

Foto kaynak: Pinterest

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder