25 Haziran 2014 Çarşamba

İkea Çocuk Mammut Masa Sandalye ve Latt Masa Sandalye



Herkese merhaba...

Bugün bana sıkca sorulan sorulardan birini yanıtlıycam şu ikeanın meşhur cocuklar için üretmiş oldugu mammut masa ve sandelyeler..

Bu ürünle ilgili çok sayı da mail alıyorum memnun olup olmadığıma dair. Bende burda acıklama gereği duydum.




Şimdi gelelim memnunmuyum. Kısacası hayır memnun değilim.




 






Tavsiye edermiyim. Hayır etmem acıkcası.

 

Sandalyeleri resmen işkence o bacakları sürekli çıkıyor elinizle vura vura oturtuyorsunuz her seferinde ve bu da ellerinizin sürekli olarak acıması demek. Çocuğunuz bide meraklıysa sürekli sürekli çıkartmak ve size taktırmak istiycektir.

Emin olabilirsiniz.

 

Masa da bu sorun varmı peki hayır yok takmalı değil vidalı masa ayakları keşke diyorum sandalyeleri de vidalı yapsalarmış belk ide bu kadar sorun olmazdı.

Yer acısından sorulucak olursa az yer kaplıyor taşıması kolay,

Temizlemesi belki de en cok sorulan sorulardan biri rahat temizleniyor da evet cifle süngerle tertemiz temizliyebilirsiniz.

Fakat bana sorucak olursanız çokta deyicek bir ürün değil. Benim kızım onun başında oturmak istemiyor mesela sandalyenin bacakları emin olun orda, burda kullanmıyor cünkü.

Daha cok yemek masasın da resim yapmayı seviyor.

Çalışma masası alsam daha akılıca olurmuş diye düşünmüyor değilim hani, şu kitaplıklı olanlardan hiç değilse dağınıklıgını da topluycagı güzel bir calışma masası hele ki bu sene anaokuluna başlıycak cocuk için el işi yapıcak sonraki sene derslerini yapıcak bir cocuk için kesinlikle gerekli...

Mammut masa sandalye almayı düşünüyorsanız aman canım cocuk bu bir süre kullansın sonra ben ona calışma masası da alırım diyorsanız şayet. Burda bir önerim daha olucak ozaman...

Mammut sandalye yerine ikeanın sade masa sandalye seti (Latt serisi)  var bunu tercih edin derim. Plastik sandalyenin cıkmasının derdinden kayıp düşmesinin derdinden kurtulmuş olursunuz daha güvenli bir tercih olur sizin için.




Hemde istediğiniz gibi masa ve sandalyeyi kendi zevkinize görede renklendirip süsleyebilirsiniz.


 


 











İkea Latt Çocuk Masa Sandalye

 

Nasıl olucak o iş nasıl güzelleştirebilirim diyorsanız bir sürü secenek sunabilirim size... Hemde çocugunuzun daha çok ilgisini çekicek bir masa elde ediceksiniz.

Bir ikeadan masa ve sandalyenizi aldınız.

Şimdi mutfak bölümüne gidip duvara monte edilen masanızın boyuna uygun bir askı aparatı almak ve onun üstüne boyalarını koyucagı renkli kaplardan almak yeterli olucaktır. Bundan sonrası sizin zevkinize kalmış istediğiniz gibi düzenlemek sizin elinizde...

 



 

Biri de benim çok sevdiğim şeylerden biri hata bunu üstteki resimde ki masanın üstüne bile uygulabilirsiniz.

Bunun için ise bir yapı marketten chalkboard boya yani kara tahta boyası almanız yeterli...

 



 

Ayrıca masanın kenarlarını ve sandalyelerinide istediğiniz renge boyamanız mümkün, Eğer dikiş yeteneğinizde varsa sandalyelerin üzerine minderler bile dikebilirsiniz...

Rulo yapışkan kağıtlarla da rengarenk güzel masa ve sandelyelerde elde edebilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanın yeter. Az maliyetle daha kullanışlı ürünler elde etmek mümkün..

Bundan sonrası size kalmış ummarım sorularınızın cevabını verebilmişimdir. :)

Sevgilerle...

İkea ile ilgili yeni yazılar girmemi tekrar istermisiniz?




5 yorum:

  1. tamda internette satın almak için mammut arıyordumki yazıyı gördüm. hemen vazgeçtim latt alayım ozaman. teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba latt masayi boyamak istiyoruz hangi boyayı kullabiliriz bilginiz varmi acaba

    YanıtlaSil
  3. masa ve sandalyeler icin hangi boya kullanmam gerekiyor. acil cevap lutfen

    YanıtlaSil
  4. Ahsap a karar verdim.tesekkur ederim

    YanıtlaSil